Presentation Linea Gel - Bageriprodukter 22-23 april (OBS: ÄNDRAT DATUM OCH TID)
Presentation av Linea Gel med Bageriprodukter
Våra gelatokurser tar dig med på en smakresa genom Italienska traditioner och de senaste trenderna. Du kommer att lära dig att göra den krämiga gelaton från grunden och får chansen att experimentera med olika smaker och konsistenser.
Vi erbjuder en grundläggande kurs som är perfekt för dig som går i tankarna att starta en gelateria eller utöka din befintliga meny med en god gelato. Du kan sedan gå vidare på en fortsättningskurs där vi går in på ännu djupare kunskaper för att sedan gå vår avancerade kurs, som är för dig som redan säljer glass dagligen och vill förfina dina kunskaper.
Men vi erbjuder inte bara utbildning. Vi älskar också att föra samman våra kunder och dela vår passion för hela vårt sortiment. Därför har vi regelbundna spännande event och deltar i mässor där du kan uppleva våra senaste nyheter och få inspiration till din verksamhet. Det är en perfekt chans att träffa andra branchkollegor, och utforska nya möjligheter tillsammans.
Så, oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen på våra kurser, inspirationsdagar och evenemang. Vi ser fram emot att dela vår passion med dig och fördjupa din upplevelse av allt från gelato, mat och kaffe!
Presentation av Linea Gel med Bageriprodukter
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Varmt välkomna till vårt lanseringsevent för SELMI.
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Välkomna till vår Merrychefmässa i Upplands Väsby
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
ANMÄLAN: ÖPPEN
Fördjupningskurs för glassbarer, konditorier, cafeer, dagligvarubutiker och övriga kunder!
ANMÄLAN: ÖPPEN
Grundkurs för glassbarer, konditorier, cafeer, dagligvarubutiker och övriga kunder som har eller vill börja med glass!
ANMÄLAN: 2 PLATSER KVAR
Den här kursen vänder sig till dig som vill ha fördjupad kunskap om mjukglass, proceduren och nya trender.
ANMÄLAN: FULL
Kräver att man har gått grundläggande kursen eller har en god förkunskap. I slutet av den här kursen kommer du att ha förbättrat dina receptbalanserande färdigheter och kommer att kunna skapa en hel meny för en framgångsrik gelateria.
ANMÄLAN: ÖPPEN
Avancerad kurs för glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som vill uttöka sin glassmeny!
ANMÄLAN: ÖPPEN
Grundkurs för glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som har eller vill börja med gelato!
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
ANMÄLAN: FYRA PLATSER KVAR
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
ANMÄLAN: TVÅ PLATSER KVAR
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
ANMÄLAN: EN PLATS KVAR
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
ANMÄLAN: ENDAST FÅTAL PLATSER KVAR
Kräver att man har gått grundläggande kursen eller har en god förkunskap. I slutet av den här kursen kommer du att ha förbättrat dina receptbalanserande färdigheter och kommer att kunna skapa en hel meny för en framgångsrik gelateria.
ANMÄLAN: ÖPPEN
Grundläggande inspirationsdag/kurs för glassbarer, konditorier & kaféer m.fl. som har eller vill börja med gelato!
ANMÄLAN: FULLBOKAD
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Välkomna på inspirationsdagar tillsammans med Linea Gel!
ANMÄLAN: FULLBOKAD
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
ANMÄLAN: FULLBOKAD
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
ANMÄLAN: FULLBOKAD
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.