GLASSBASER FRÅN GALATEA
Teknisk kurs för dig som redan gör gelato – och vill fördjupa dig i struktur och teknik.
KåKå bjuder in till en eftermiddag fylld med teknisk gelatoinspiration tillsammans med Kyriakos Kastriotis, gelatoexpert från Galatea.
Under en eftermiddag fördjupar vi oss i glassbaser och struktur – med fokus på hur du med rätt bas uppnår optimal textur, stabilitet och smakupplevelse i din gelato. Under ledning av gelatoexpert Kyriakos Kastriotis från Galatea går vi igenom skillnaderna mellan olika baser i Galateas sortiment och hur deras sammansättning påverkar gelaton. Eftermiddagen kommer att innehålla både teoretiska och praktiska inslag för att ge en djupare förståelse för hur olika baser påverkar slutresultatet.
PLATS: Primulator, Bergkällavägen 34, 192 79 Sollentuna
TID: 13:00-16:00
NIVÅ: För dig med tidigare erfarenhet av gelatotillverkning
KURSLEDARE: Kyriakos Kastriotis från Galatea
ANTAL DELTAGARE: Max 10 deltagare
KURSAVGIFT: Gratis
ÖVRIGT: Oömma kläder/skor och kylväska
Kursanmälan görs senast 18/10 till:
din affärsutvecklare, allternativt till Jens Larsson 076-7616324 jens.larsson@kaka.se med fullständigt för- och efternamn samt eventuellt kundnummer hos KåKå. Anmälan är bindande. Eventuell avbokning skall göras senast 18/10, annars debiteras avgift på 750 kr.