Carpigiani Maestro HE

Carpigiani Maestro HE

0,00 kr

Mer än bara en glassmaskin!

Den mest mångsidiga modellen från Carpigiani, som förutom hög effektivitet och kvalitet erbjuder 17 färdiga program för gelatoproduktion.

Tackvare både värme och kyla kan man utöver gelato även temperera choklad, tillverka topping och krämer m.m.

Med Mastro-serien kan du tillverka från 2 till 19 liter gelato per batch på under 10 minuter.

  • Högpresterande tillverkningsmaskin

  • Utrustad med både värme och kyla

  • Tack vare värmen kan man göra allt från pastörisering, krämer, såser och gelato

  • En maskin som kan gå dygnet runt

  • Lättare rengöring med hjälp av uppvärmning

  • Hygienkontroll med sensorer som känner av produktens kvalité

  • Tillverkar en "excellent" gelato på under 10 minuter

  • Kan blanda, värma och frysa i samma cylinder

  • Drar 30% mindre ström än en traditionell tillverkningsmaskin

  • Metallknivar för beatern

  • Top of the line på alla detaljer.

  • 32 program för gelato och bakverk.

  • Nya Gelato Crystal-programmet.

Lägg i kundvagnen
 

Ladda ner

Bruksanvisning
Produktblad

Modeller

Leverantör Carpigiani
Producerar per batch 2-10 kg
Program 35 (17 GELATO, 18 PASTRY)
Spänning 400/50/3 16A
Effekt 6,4 kW
Längd 650 mm
Bredd 520 mm
Höjd 1400 mm
Vikt 280 kg
Leverantör Carpigiani
Producerar per batch 3,5-15 kg
Program 35 (17 GELATO, 18 PASTRY)
Spänning 400/50/3 20A
Effekt 7,6 kW
Längd 650 mm
Bredd 520 mm
Höjd 1400 mm
Vikt 320 kg
Leverantör Carpigiani
Producerar per batch 5-19 kg
Program 35 (17 GELATO, 18 PASTRY)
Spänning 400/50/3 20A
Effekt 9,0 kW
Längd 650 mm
Bredd 520 mm
Höjd 1400 mm
Vikt 350 kg