Servicetekniker

Publicerad 2018-03-07

Primulator AB är leverantör av mjukglassmaskiner, glass- och sorbetfrysare, glassdiskar, ismaskiner samt kaffe- och espressomaskiner inom HoReCa-sektorn. Idag har vi avtal och samarbete med ett stort antal caféer, närbutiker, bensinstationer och restauranger över hela Sverige.  Med vår rikstäckande service/support och långa erfarenhet är Primulator AB en ledande leverantör och partner i branschen. Vi omsätter idag ca 45 miljoner.

Primulatorgruppen öppnade sitt Sverigekontor 1997. Företaget har sedan dess vuxit rejält och har numera över 1.000 kvadratmeter yta för service/support, kontor, lager, provkök och showroom.

Vi behöver förstärka vår serviceorganisation med ytterligare en medarbetare. Du kommer framför allt att arbeta med Schaerer helautomatiska kaffemaskiner. Dessutom kommer du att arbeta med  marknadsledande märken som;

Merrychef High-speed-ugnar
Carpigiani Glassmaskiner
Faema Espressomaskiner
ISA Glassdiskar
Icematic Ismaskiner

I rollen som servicetekniker arbetar du med service, installationer, reparationer, akut felavhjälpning och förebyggande underhåll. 
Du utgår från vårt kontor i Upplands Väsby och ditt distrikt kommer framför allt vara Stockholm med omnejd.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra andra servicetekniker och säljare.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, har kunskap och erfarenhet inom el, samt har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Gärna från storköksservice eller från kaffeservice. Våra kunder är främst inom hotell och restaurang.

B-körkort är en förutsättning för att klara av jobbet, likaså goda kunskaper i svenska och engelska.
Du måste även ha datorvana, vara strukturerad, noggrann och hålla en hög service-nivå i samarbetet med både kunder och kollegor.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Upplands Väsby
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Känner du att du har rätt förutsättningar och tycker att jobbet låter intressant, mejla oss redan idag för mer information, info@primulator.se.

KONTAKT

08-590 060 00 

PRIMULATOR AB

Truckvägen 14, 194 52 Upplands Väsby
E-post: info@primulator.se

© 2017 PRIMULATOR AB. All Rights Reserved.

Vi ingår i den norska Primulator-gruppen med helägda företag i Sverige, Norge, Finland, Polen, Estland, Lettland, Litauen och Vitryssland.