I Arla Gelato lab guidar Sveriges första officiella glassmästare Kenneth Erlandsson dig genom en halvdag där du kommer att lära dig att göra färsk glass och sorbet med härliga smakkombinationer. Han visar också hur du kan omvandla gelato till desserter och glasstårtor. Självklart får du ett utbildningsmaterial att ta med dig hem. Se fram emot en halvdag full av inspiration!


Målgrupp: Nybörjare
Datum: 7 Mars 2019. Kl.10:00 – 16:00.
Plats: Burgården. Skånegatan 20, 402 29 Göteborg.
Anmälan skickas till: Peter Erlandsson & Anders Johansson KåKå AB.
Så här anmäler du dig
E-postadress: peter.erlandsson@kaka.se / anders.johansson@kaka.se
Telefonnummer: 072-2084105 / 072-7412965.
Sista dag för anmälan
1 Mars 2019.
Frågor?
Hör i så fall av dig till NN på E-postadress/Telefonnummer
nicklas.werner@arlafoods.com / 072-3710028.
kenneth@snostockholm.com / 070-7502039.

Max antal deltagare: 8 st (max 2 deltagare per företag)
Välkommen!
Kursen motsvarar ett värde på 1500kr/person.

När du accepterar denna inbjudan intygar du samtidigt att du har din arbets- eller uppdragsgivares tillstånd att delta vid evenemanget. 
Inbjudan kan överlåtas efter kontakt med Arla/KåKå.

KONTAKT

08-590 060 00 

PRIMULATOR AB

Truckvägen 14, 194 52 Upplands Väsby
E-post: info@primulator.se

© 2017 PRIMULATOR AB. All Rights Reserved.

Vi ingår i den norska Primulator-gruppen med helägda företag i Sverige, Norge, Finland, Polen, Estland, Lettland, Litauen och Vitryssland.